SM toys

Op zoek naar spannende SM of BDSM toys? Sinds de komst van de Fifty Shades films in 2015, zijn SM en BDSM toys populairder dan ooit. Maar wat is het verschil tussen SM en BDSM eigenlijk en wat zijn de populairste SM sextoys? Wij geven je het antwoord. Lees snel verder!

Wat is SM? En wat is BDSM?   

SM is de afkorting van Sadomasochisme en is een combinatie van sadisme en masochisme.
Sadisme draait om het genieten van andermans pijn. Masochisme draait weer om het tegenovergestelde; het houden van pijn.

BDSM is een iets uitgebreider afkorting en staat voor: Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism en Masochism. Bij BDSM gaat het meer over het plagen van je partner in plaatst van pijn doen.

Binnen SM en BDSM heb je de dom (dominant) en de sub (submissive). Spreek vooraf wie welke rol krijgt toebedeeld.

Wat is het verschil tussen SM en BDSM?

BDSM is de softere versie van SM en gaat vooral om bondage, discipline, dominance en submission. Het gaat dus niet om iemand pijn te laten lijden maar om het wat spannender te maken in de slaapkamer. Als beginner start je vaak met BDSM en trek je bijvoorbeeld een sexy pakje aan. Daarna kun je experimenteren met zelfgemaakte handboeien van een kledingstuk.

Wil je een stapje verder gaan in de wereld van BDSM en SM? Neem een kijkje in onze webshop. Van seks handboeien, massagekaarsen tot erotische zwepen, wij hebben het!

bekijk alle fetisch / SM producten

Populairste BDSM en SM sextoys

De populairste BDSM en SM sextoys hebben wij al voor je op een rijtje gezet. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Leren handboeien

Leren handboeien zijn echt een must in de BDSM-wereld. Het is laagdrempelig en verhoogt direct de spanning in de slaapkamer.

Bekijk alle leren handboeien

Massagekaarsen

Massagekaarsen zijn een goed begin om BDSM beter te leren kennen. De kaars verspreidt eerst een afrodisiacum aroma door de kamer en kan daarna gebruikt worden als massage olie.

Bekijk alle massagekaarsen

Erotische zwepen

Een erotische zweep, oftewel een SM zweep, is gemaakt om een slaande beweging te maken en te laten zien wie de dom en de sub is.

Bekijk alle erotische zwepen

Erotic Metal

Wil je een nieuwe ervaring in de slaapkamer? Neem dan een kijkje in ons assortiment Erotic Metal. Zoals de naam als zegt zijn deze speeltjes gemaakt van metaal en kun je er jarenlang plezier van hebben. Erotic Metal is geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Neem snel een kijkje!

Bekijk alle erotic metal

Discrete verzending

Door bij Erotic Treasure te bestellen weet je zeker dat jouw pakketje discreet wordt verzonden. Niemand zal erachter komen wat er in jouw pakketje zit. En heb je voor 22:00 besteld? Dan heb je het de volgende dag al in huis!

SM toys bij Erotic Treasure

De beste en leukste SM toys vind je bij Erotic Treasure. Bekijk onze voorraad of kom langs in onze winkel in Dordrecht. Wil je advies of heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?