Resultaat 1–20 van de 464 resultaten wordt getoond

Bondage

Alle Bondage artikelen

Bondage is een onderdeel van BDSM. Bondage is de ultieme overgave. Er zijn weinig momenten waarbij je je meer overgeleverd voelt dan met bondage.

Met bondage ben je totaal onderworpen aan de acties van de ander. Bondage geeft je sexleven nóg meer spanning en een nieuwe twist. Bekijk hieronder ons assortiment om inspiratie op te doen.

-33%
Waardering 0 uit 5
21,95
-17%
Waardering 0 uit 5
24,95
-13%
Waardering 0 uit 5
24,95
-25%
-23%
Waardering 0 uit 5
9,95
-29%
-40%
Waardering 0 uit 5
29,95
Waardering 0 uit 5
24,95
-33%
-38%
Waardering 0 uit 5
24,95
-24%
-22%
-24%
Waardering 0 uit 5
12,95

Bondage ketting

Maak een ruige fantasie werkelijkheid met een bondage ketting. Wil jij je partner stevig vastzetten of wil jij juist stevig vast worden gezet? Gebruik dan een bondage schakelketting. Wil je liever de ketting in de handen hebben? Kies dan voor een lederen leash om nog meer macht in handen te hebben.

Bondage tepelklem

Hou jij meer van pijn tijdens jullie BDSM avontuur? Tepelklemmen zijn erg populair in de BDSM wereld. Stimulatie via de tepels geven een opwindende aanvulling. De tepelklemmen van Erotic Treasure zijn geschikt voor mannen of vrouwen. Onze tepelklemmen zijn in verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar.

Bondage lakens

Maak je geen zorgen meer om vloeistoffen als glijmiddel, massageolie of andere lichaamssappen met onze laklakens. Onze laklakens zijn waterproof en beschermen tegen vlekken. Ervaar het ultieme genot en laat je niet afleiden door objecten zoals meubels.

Bondagetouw

Bondagetouw is dé manier om je partner strak vast te binden. Beperk de bewegingsvrijheid van je partner en ervaar het machtsgevoel. Het gevoel van macht kan erg opwindend zijn, zowel voor diegene die macht heeft als diegene die juist onderdanig is.

SM masker

Een SM masker ontneemt je partner van het zicht. Onze SM maskers zijn zijdezacht. Zijn jullie toe aan extra opwinding in de slaapkamer? Neem dan een SM masker en laat je verrassen door je partner..

Spreidstang

Met een spreidstang hou je je partner in het gewenste standje en ben jij de ultieme baas. Een spreidstang is onmisbaar voor liefhebbers van bondage / BDSM. Erotic Treasure heeft diverse spreidstangen in het assortiment. Wil je een dubbele spreidstang met boeien of wil je een verstelbare spreidstang? Bekijk hier alle spreidstangen uit ons assortiment.

Bondage riemen

Hou je partner in toom met een bondage riem. Ons assortiment bondage riemen is uiteenlopend waardoor er altijd een geschikte riem is:
  • Riem met ball gag
  • Halsband met riem
  • Dwangbuis met riem

BDSM zweep

De BDSM zwepen van Erotic Treasure zijn de hoogste kwaliteit. De zweep is misschien wel hét speeltje wat BDSM het meest kenmerkt. Hou je partner(s) onderdanig met een leren zweep. Het mooie van een BDSM zweep is dat je zelf kunt bepalen hoe je het gebruikt. Houden jij en je partner van pijn? Of gebruik je de zweep meer om te strelen? Wat je ook doet, met een BDSM zweep van Erotic Treasure gaan jullie nog meer genieten in de slaapkamer.

Sex hand- en enkelboeien

Erotic Treasure houdt je sexleven geboeid met onze hand- en enkelboeien. Wil je alleen handboeien of alleen enkelboeien? Of raak jij opgewonden van de combinatie? Ontneem de bewegingsvrijheid van je partner en ga helemaal los in de slaapkamer ;).

Ball gag

De ball gag wordt erg goed ontvangen in de BDSM-wereld. Doordat je minder goed geluid kunt maken, zal de energie ergens anders vandaan komen. Hierdoor bereik je met een ball gag een heftiger orgasme. Als je partner de ball gag in heeft, kan diegene niks zeggen. Hierdoor heeft hij/zij niks te zeggen over hoe en wat tijdens het spel. Ben jij er klaar voor? Bekijk dan onze Ball Gags.
× Hoe kan ik je helpen?