Resultaat 1–20 van de 405 resultaten wordt getoond

G-spot Vibrator

G-spot vibrator

-44%
Waardering 0 uit 5
24,95
Waardering 0 uit 5
59,95
-40%
Waardering 0 uit 5
17,95
Waardering 0 uit 5
119,00
Waardering 0 uit 5
119,00
-10%
Waardering 0 uit 5
79,95
-33%
Waardering 0 uit 5
7,95
Waardering 4.00 uit 5
49,95
-6%
Waardering 0 uit 5
139,95
-16%
Waardering 0 uit 5
62,95
-19%
-69%
Waardering 0 uit 5
24,95
-46%
Waardering 0 uit 5
69,95
-30%
Waardering 0 uit 5
34,95

Wat is de G-spot?

De G-spot is een plek in de vagina dat voor intense opwinding bij de vrouw kan zorgen. Vrouwen kunnen door voldoende G-spot stimulatie een vaginaal orgasme krijgen. Deze orgasmes worden  vaak heftiger ervaren dan een 'regulier' orgasme.

Waar zit de G-spot?

De G-spot vind je door zachtjes je vingers in je vagina te laten glijden met de handpalm gericht naar je buik. De G-spot bevindt zich vrij vooraan in de vagina en kun je herkennen aan een ribbelig, sponsachtig weefsel. Hoe meer opgewonden je wordt, hoe meer het weefsel wordt gevuld met vocht. Als je al opgewonden bent is het eenvoudiger om de G-spot te stimuleren, omdat deze dan beter vindbaar is. Met een speciale G-spot vibrator van Erotic Treasure kun jij deze erotische zone heerlijk stimuleren.

Hoe stimuleer je de G-spot?

Als je de G-spot gevonden hebt, druk dan zachtjes vanaf de G-spot richting het schaambeen. Sommige vrouwen krijgen het gevoelen dat ze moeten plassen. Het kan gebeuren dat een soort ejaculatie plaatsvindt door voldoende stimulatie. Veelgebruikte termen voor een vrouwelijke ejaculatie zijn squirten of spuitorgasme. Iedereen is anders en elke G-spot is uniek. Net zoals elke clitoris uniek is. De G-spot kan soms gevoelig zijn en een volgende keer ineens helemaal niet. Het kan te maken hebben met het niveau van de opwinding. Het is niet ongebruikelijk dat dit verschillend is. Bekijk ons assortiment G-spot vibrators om de G-spot te stimuleren.

Heeft elke vrouw een G-spot?

Elke vrouw heeft een G-spot. De G-spot is onderdeel van de clitoris die je kunt voelen aan de binnenkant van de vagina. De G-spot is niet bij iedereen even gevoelig, vandaar dat niet iedereen de G-plek kan vinden. De G-spot houdt vocht vast als je bent opgewonden. Hoe meer opgewonden je bent, hoe meer vocht de G-plek vast kan houden en hoe makkelijker de plek te vinden is. 😉 Gebruik een G-spot speeltje van Erotic Treasure om maximaal te genieten.

Bestaat een mannelijke G-spot?

Ja, er bestaat een mannelijke G-spot. De mannelijke G-spot staat beter bekend als de P-Spot of A-spot. Dit is een plek in de anus waar de prostaat voelbaar is. De prostaat van een man is gevoelig en kan voor heftigere orgasmes zorgen. Stimuleer deze plek bijvoorbeeld met een anaal vibrator, anaal vingeren of door anale penis penetratie. Hierdoor kan een prettig gevoel ontstaan wat zorgt voor een intenser orgasme. Wil jij de mannelijke G-spot stimuleren? Bekijk dan het assortiment Rocks Off prostaat vibrators.
× Hoe kan ik je helpen?