In 3 keer betalen met 0% rente

Gespreid betalen.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Bij het afrekenen met een bedrag boven de €100,- is het mogelijk om deze optie te selecteren.

iDEAL

Betalen kan nu ook met iDEAL, een nieuwe, makkelijke en veilige manier van online betalen!

Wat is Ideal?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden

Voordelen:

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: · iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. · iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. · Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. · Controle en overzicht op de betaling. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis Bank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling in uw winkelwagen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Erotic Treasure wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Alle betalingen van iDEAL worden verzorgt door Multisafe Paymentservice.

Creditcard American Express, Mastercard, Visa en Paypal

Ook bij Erotic Treasure kunt u gemakkelijk en snel betalen met uw creditcard. Uw betalingen met de creditcard besteden wij uit aan Multiafepay Paymentservice. Zij zorgen er voor dat uw betaling verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Zo is uw betaling 100% veilig.

Overschrijving

Betaling door middel van een bank/giro overschrijving.

U dient uw betaling over te maken ten name van ET-online BV onder vermelding van het ordernummer (wordt u automatisch toegezonden indien de order wordt bevestigd) · e-mailadres

Betalingen vanuit Nederland kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL73 RABO 0189 1780 35 t.n.v Et Online.

Betalingen vanuit het buitenland kunnen gebruik maken van de zogenaamde IBAN en BIC nummers. Dit zijn internationaal gangbare notaties om een bankrekening (IBAN) en een bank (BIC) te identificeren. U kunt bij uw eigen bank informeren hoe u met behulp van deze nummers kan betalen.

Opmerking: Uw bestelling zal niet worden verzonden zolang de betaling niet is ontvangen!

 

Andere betaalmogelijkheden

Je kunt via de volgende manieren afreken bij Erotic treasure 

  • directe bankoverschrijving
  • Bancontact (België)
  • Paypal
  • Billink
  • Apple Pay
  • Meastro
  • Visa Mastercard