**nieuw! Erotic punten sparen met je aankopen of reviews*** lees het hier

Resultaat 1–20 van de 892 resultaten wordt getoond

Diversen Fetish / SM Artikelen

Rimba – Pinwheel set

Waardering 0 uit 5
74,95
Waardering 0 uit 5
24,95
Waardering 0 uit 5
19,95
Waardering 0 uit 5
16,95

Diversen Fetish / SM Artikelen

Rimba – Halsband 2.5 cm breed bruin leer

Waardering 0 uit 5
19,95

Sex meubels

The Sex Seat

Waardering 0 uit 5
249,00
Waardering 0 uit 5
16,95
Waardering 0 uit 5
16,95

Fetish/SM

Voor koppels die op zoek zijn naar hun kinky kant hebben wij uiteenlopende speeltjes. Denk bijvoorbeeld aan bondagesets, seksschommels of een kuisheidsgordel.

Wat is fetish?

We spreken van een fetish als er seksuele opwinding ontstaat door een bepaald object of lichaamsdeel dat niet typische als seksueel beschouwd wordt. Je kunt dan opgewonden raken van het zien, voelen, ruiken of proeven van dit object. Het kan heel verschillend zijn waar mensen seksueel opgewonden van kunnen raken. Voeten, hoge hakken, maar ook materialen zoals leer of latex, kunnen een fetish zijn.

Fetish speeltjes

Fetish speeltjes zijn speeltjes die gebruikt kunnen worden om jouw fetish wensen in vervulling te laten gaan. In de collectie vind je onder andere latex- en pvc lakens, kaarsen en halsbanden.

Wat is SM?

SM staat voor Sadisme en Masochisme waarbij pijn centraal staat. Sadisme draait om het genieten van pijn van andere en Masochisme is juist het tegenovergestelde; het houden van pijn.

SM speeltjes

Ben jij klaar om de wereld van SM te betreden? Bekijk ons uitgebreide assortiment! Speel doktertje met ons medisch gereedschap, electro shock of erotic metal.

Shop jouw Fetish/SM producten voordelig online

Fetish/SM producten shop je voordelig online bij Erotic Treasure. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!