Spaar voor spannende kortingen met Erotic Punten! Ontdek ons spaarsysteem.

Anaal toys

Als we het hebben over anaal toys dan denken we bij Erotic Treasure niet alleen aan butt plugs. In de webshop vind je een ruim assortiment anaal vibrators-, kralen- en ballonen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Overzicht

Voor de mensen die nog niet volledig overtuigd zijn van anale seks:

In de anus zitten veel zenuwuiteinden. Met goede stimulatie heb je een heftigere orgasme en kom je dus bovendien vaker en sneller klaar dan andere orale of vaginale seks.

Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat maar liefst 94% van de respondenten een orgasme heeft bij het hebben van anale seks. Bij orale seks was dit 81% en vaginale seks 65%.

Als dat geen reden is om een van onderstaande anale toys uit te proberen dan weten wij het ook niet meer.

Anale douche

Hygiëne is enorm belangrijk bij anale seks. Een anale douche is dan precies wat je nodig hebt. Dit product is ook te gebruiken als vaginale douche.

Buttplugs

Anale stimulatie wordt steeds meer geaccepteerd. Een buttplug is een goede manier om seksuele stimulatie uit te breiden. Butt plugs kunnen door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Wij hebben kleine butt plugs voor beginners en grotere butt plugs voor de ervaren gebruikers.

Glijmiddel

Eigenlijk moet elk avontuur beginnen met glijmiddel. Glijmiddel vergroot namelijk de seksuele ervaring. Voor vrouwen is de vaginale penetratie aangenamer, maar zeker voor anale penetratie is glijmiddel een absolute must.

Shop anaal toys voordelig online

Shop je anale speeltjes voordelig online bij Erotic Treasure. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!