Spaar Erotic punten voor spannende kortingen! Lees meer

Resultaat 1–20 van de 675 resultaten wordt getoond

Anaal Toy's

Anaal toys

Bij Erotic Treasure bieden we een ruim assortiment aan anaal toys. Niet alleen buttplugs, maar ook vibrators, kralen en ballonen passeren de revue in onze webshop. De speeltjes zijn geschikt voor anale stimulatie voor hem en haar.

-28%
Waardering 0 uit 5
29,95
-25%
Waardering 0 uit 5
29,95
-25%

Anaal douche

Anal Douche Medium

Waardering 0 uit 5
14,95
-32%
-24%
Waardering 0 uit 5
18,95
-17%
Waardering 0 uit 5
24,95
-50%
Waardering 0 uit 5
9,95
-40%
Waardering 0 uit 5
21,95
-28%
Waardering 0 uit 5
17,95
-23%

Overzicht

Door de vele zenuwuiteinden en een goede stimulatie ervaar je anaal heftigere orgasmes. Je komt vaker en sneller klaar dan bij orale of vaginale sex. Erotic Treasure biedt alles voor het ultieme orgasme en wat daarbij nodig is, zoals hygiëne.Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat maar liefst 94% van de respondenten een orgasme heeft bij het hebben van anale sex. Bij orale sex was dit 81% en vaginale sex 65%. In dit overzicht vind je alle anaal toys en hulpmiddelen. Onze anaal toys geven jou ultiem genot!

Anale douche

Hygiëne is enorm belangrijk bij anale sex. Een anale douche is dan precies wat je nodig hebt. Dit product is ook te gebruiken als vaginale douche. Door het zacht reinigen van het eerste stukje van de darmen is anale sex en het gebruik van speeltjes verantwoorder en hygiënischer. Anale douches zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je vragen? Schroom niet om contact met één van onze specialisten op te nemen!

Buttplugs

Anale stimulatie wordt steeds minder taboe. Met een reden! Het zorgt voor geweldig genot. Een buttplug is een goede manier om seksuele stimulatie uit te breiden. Buttplugs kunnen door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Wij hebben kleine buttplugs voor beginners en grotere buttplugs voor de ervaren gebruikers in ons assortiment. Probeer onze diamanten nu uit!

Glijmiddel

Eigenlijk moet elk avontuur beginnen met glijmiddel. Glijmiddel vergroot namelijk de seksuele ervaring. Voor vrouwen is de vaginale penetratie aangenamer, maar zeker voor anale penetratie en anaal toys is glijmiddel een absolute must.

Shop anaal toys voordelig online

Shop je anale speeltjes voordelig online bij Erotic Treasure. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met één van onze collega’s. We helpen je graag!