Toont alle 3 resultaten

Metalen dildo's

Dubbele dildo

Njoy Pure Wand

Waardering 0 uit 5
119,95
Waardering 0 uit 5
119,00

Metalen dildo’s

Siliconen of glazen dildo’s, Erotic Treasure heeft het allemaal! Zo bieden wij ook metalen dildo’s aan. Een metalen dildo is gemaakt van massief roestvrij staal en is perfect voor mensen die houden van luxe speeltjes waar je lang van kunt genieten. Gebruik het alleen, samen met je partner of tijdens het voorspel.  

Voordelen metalen dildo

Een metalen dildo heeft verschillende voordelen. We lichten er graag een paar uit!  

Glijmiddel

In tegenstelling tot een siliconen dildo kan een metalen dildo met alle soorten glijmiddelen gebruikt worden.  

Temperature play

Ben jij fan van temperature play? Met een metalen dildo maak je de seks nog heter! Om de dildo warm of juist heel koud te maken houd je de dildo simpelweg onder een warme of koude kraan.  

Stevigheid

Doordat de dildo gemaakt is van massief roestvrij staal is het super sterk. Deze dildo zal niet zomaar stuk gaan en je hebt er jarenlang plezier van!  

Dubbel plezier

Doordat de metalen dildo twee kanten heeft, kan het dubbel plezier opleveren. De ene kant is wat kleiner en heeft een klein bolletje, de andere kant is iets groter met een grotere bol. Deze twee kanten zijn speciaal ontworpen voor het stimuleren van de G-spot en P-spot.  

Het schoonmaken van een metalen dildo

Het schoonmaken van een dildo is heel belangrijk. Je wilt natuurlijk geen infecties oplopen! Een metalen dildo is gelukkig heel makkelijk en snel schoon te maken. Gebruik hiervoor onze speciale toycleaner. Breng de Pleasure Glide toy cleaner aan op de metalen dildo die je wilt reinigen. Veeg schoon met een schone doek. Maak je seksspeeltjes regelmatig schoon om de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen. Zo is jouw favoriete dildo klaar voor een volgend gebruik!

Shop metalen dildo’s voordelig online

Metalen dildo’s shop je voordelig online bij Erotic Treasure. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!
× Hoe kan ik je helpen?