Spaar voor spannende kortingen met Erotic Punten! Ontdek ons spaarsysteem.

Cockringen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Wat is een cockring?

Een cockring, ook wel een penisring genoemd, is een ring die strak om de penis geschoven wordt. Bij sommige modellen wordt de ring ook om de ballen heen geschoven. De strakke ring zorgt ervoor dat het bloed wat naar de penis loopt, minder snel of niet terugstroomt en de erectie langer aanhoudt. Daarnaast vertraagt de ring het orgasme, waardoor je langer door kunt gaan. Hierdoor kan een cockring gebruikt worden als je last hebt van erectieproblemen en je geen erectiepillen wilt slikken.

De verschillende soorten cockringen

Cockringen komen in verschillende soorten, kleuren én verschillende materialen. Wij lichten onze populairste soorten kort aan je toe, zodat jij makkelijker een keuze kunt maken.

De normale cockring

Onder normale cockringen vallen voornamelijk de siliconen cockringen. Deze ringen zijn rekbaar en voelen zacht aan. Ideaal als je voor het eerst een cockring wilt proberen! Een siliconen cockring komt in verschillende vormen. Zo is er een cockring die alleen over de penis en ballen gaat, maar ook een variant waarbij de plasbuis wordt gepenetreerd.

Vibratie cockring

Om de penis wat extra te stimuleren kun je kiezen voor een vibratie cockring. Ook deze cockringen zijn vaak gemaakt van siliconen, waaraan een vibrerend onderdeel is toegevoegd. Dit werkt vaak op batterijen en beschikt over een aan en uit knop. Er zijn ook varianten met een afstandsbediening, waardoor de controle volledig uit jouw handen wordt gehaald.

Penis sleeve

Met een penis sleeve wordt de penis verlengd met een aantal centimeters waarmee jij je partner kunt verrassen. De buitenkant is glad waardoor de penis lekker aanvoelt voor je partner. De binnenkant heeft vaak noppen en ribbels die jouw penis extra stimuleren. De penis sleeve valt onder een cockring doordat je penis, en soms je ballen, stevig vast zitten in de sleeve. Zo blijft de sleeve goed zitten en kun jij langer doorgaan!Wil je extra spanning en wel het gevoel hebben dat je een penis sleeve draagt? Kies dan voor een cock cage met elektro shock. Alleen voor de échte BDSM’er!

Metalen cockring

Een metalen cockring kun je gebruiken als sieraad om de penis extra te accentueren, maar vaak wordt een metalen cockring gebruikt door de echte BDSM of SM liefhebber. Zo hebben wij metalen cockringen met kleine metalen spikes die de penis prikken. Ook zijn er modellen op de markt waar je tijdens je BDSM-spel een touw of ketting aan kunt bevestigen waarmee de dominant extra controle kan uitoefenen op de onderdanige. Wil je de onderdanige nog meer pijnigen en stimuleren? Kies dan een metalen cockring met penisplug of butt plug.

Voor wie is een cockring bedoeld?

Doordat een cockring verkrijgbaar is in verschillende modellen die een andere werking hebben, kan een cockring gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kan een man een cockring gebruiken om de prostaat te stimuleren of om de penis te accentueren met een sieraad.Maar ook voor vrouwen kan een cockring voor extra genot zorgen. Ondanks dat de cockring om de penis wordt geschoven van de man, is het ook van invloed op het gevoel van de partner. Zo zorgt een vibrerende cockring ook bij de vrouw voor extra stimulatie tijdens de penetratie. Handig voor als een vrouw lastiger klaarkomt tijdens penetratie!Als koppel kun je tijdens een bondage- of sm-spel een cockring gebruiken om meer controle uit te oefenen op de penis en de man te pijnigen.

Hoe onderhoud je een cockring?

Net als bij elke sextoy is het bij een cockring belangrijk om de ring en eventuele penis- of butt plug te onderhouden. Dit kun je eenvoudig doen door gebruik te maken van onze eigen toycleaner.

Shop cockringen voordelig en veilig bij Erotic Treasure

In onze webshop vind je een ruim assortiment cock ringen. Bestel je cockring voor 22.00 uur en geniet morgen al! Wij verzenden je bestelling altijd 100% discreet.Bij het kiezen van een cockring is het wel erg belangrijk om de juiste maat te kiezen. Shop je daarom liever in een fysieke winkel, zodat je voldoende advies kunt inwinnen? Kom dan langs in onze sekswinkel in Dordrecht. Onze professionals staan voor je klaar!