Resultaat 1–20 van de 58 resultaten wordt getoond

Glazen Dildo's

Glazen Dildo’s

De glazen dildo’s van Erotic Treasure zijn de perfecte oplossing als je allergisch bent voor rubber of latex. Onze glazen dildo’s zijn van massief glas en zijn erg stevig. De glazen dildo’s van Erotic Treasure kunnen niet breken of splinteren. Geniet veilig en fijn van de glazen dildo’s!

-23%
Waardering 0 uit 5
26,95
-29%
Waardering 0 uit 5
19,95
-22%
Waardering 0 uit 5
24,95
-29%
Waardering 0 uit 5
19,95
-29%
Waardering 0 uit 5
19,95
-40%
Waardering 0 uit 5
14,95
-29%
Waardering 0 uit 5
19,95
-29%
-29%
-33%
Waardering 0 uit 5
19,95

Glazen dildo’s

Erotic Treasure verkoopt niet alleen siliconen dildo’s, maar ook glazen dildo’s. Deze dildo’s kunnen natuurlijk gebruikt worden voor het masturberen, maar zijn ook geschikt om te betrekken bij het voorspel. De glazen dildo heeft verschillende voordelen.

Voordelen glazen dildo

Een glazen dildo heeft een aantal voordelen die je bij andere dildo’s niet hebt.

Allergieën

Sommige mensen zijn allergisch voor kunststof dildo’s en kunnen deze dus niet gebruiken. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment glazen dildo’s. Zo kan iedereen genieten van een dildo.

Glijmiddel

Een glazen dildo kan met elk soort glijmiddel gebruikt worden, in tegenstelling tot een siliconen dildo. Een siliconen dildo kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden met een glijmiddel van siliconen. Een glazen dildo kan wel gebruikt worden met een glijmiddel op siliconen basis.

Stevigheid

Een glazen dildo is erg stevig. Het bestaat uit één stuk glas, wat het super sterkt maakt. De kans dat een glazen dildo breekt of versplinterd is heel klein, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Uiterlijk

Een glazen dildo werkt niet alleen perfect, ze zien er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Het is bijna een kunstwerkje!

Temperature play

Een glazen dildo kan je zelf op temperatuur brengen voor een intensere ervaring. Wil je dat hij koud of juist warm is? Alles kan! Door de dildo onder de kraan te houden kun jijzelf de temperatuur bepalen die jij fijn vindt!

Soorten glazen dildo’s

Er zijn verschillende soorten glazen dildo’s te vinden in onze webshop. Van vaginale dildo’s tot buttplugs en anale dildo’s. Alles om jouw seksleven extra spannend te maken!

Het schoonmaken van een glazen dildo

Een glazen dildo kan je op verschillende manieren schoonmaken. De makkelijkste manier is met een toycleaner! Je kunt de dildo natuurlijk ook onder de kraan houden en gebruikmaken van een milde zeep.

Grote glazen dildo

Erotic Treasure heeft het assortiment ingericht voor iedere gebruiker, of je nu voor het eerst een glazen dildo wilt gebruiken of dat je al gevorderd bent. Ben jij al wat verder in je erotische carrière en ben je klaar voor een grote glazen dildo? Bekijk dan een van de volgende grote glazen dildo's:
× Hoe kan ik je helpen?