Resultaat 1–20 van de 138 resultaten wordt getoond

Satisfyers

Satisfyers

De Satisfyers zijn stille luchtdruk vibrators. Dit type vibrator is relatief nieuw op de markt. De nieuwe technologie van de luchtdruk vibrator laat je zonder moeite tot een hoogtepunt komen. De Satisfyers zijn op te laden met een USB-oplader.

-14%
Waardering 0 uit 5
59,95
Waardering 0 uit 5
59,95
Waardering 0 uit 5
21,95
Waardering 0 uit 5
44,95
Waardering 4.00 uit 5
49,95
-33%
Waardering 0 uit 5
39,95
-25%
Waardering 5.00 uit 5
59,95
-25%
Waardering 0 uit 5
29,95
-24%

Hoe werkt de Satisfyer?

De Satisfyer is een luchtdruk vibrator. De naam is nogal dubbel, omdat een luchtdruk vibrator eigenlijk helemaal geen vibrator is. Het vibreert namelijk niet, maar geeft luchtdruk pulsen. Dit is dus een nieuwe techniek in de sextoy industrie. Plaats het kapje van de Satisfyer vibrator om de clitoris. Hier creëer je vacuüm mee. Zorg dus dat het kapje geen lucht meer van buiten kan aanzuigen. Je hoeft niet bang te zijn dat de Satisfyer luchtdruk vibrator hard zuigt. Het is geen eng apparaat, hij zuigt heel licht. Als je de Satisfyer luchtdruk vibrator goed geplaatst hebt, is het tijd om te genieten. Als het gevoel ergens mee vergeleken kan worden, dan is dit met sabbelen. Deze vorm van stimulatie bevordert de bloedtoevoer naar de clitoris. Je raakt hierdoor sneller opgewonden en voor je het weet beleef jij een perfect orgasme.

Hoe gebruik je een Satisfyer?

Mocht je nog niet bekend zijn met luchtdruk vibrators, dan vind je hier een goede uitleg over hoe je de Satisfyer goed en veilig gebruikt.
  • Spreid zachtjes de schaamlippen, zo komt de clitoris vrij te liggen.
  • Omring de clitoris met het stimulatiekapje
  • Gebruik lichte druk om voorzichtig vacuüm te creëren
  • Geniet van de stimulatie
  • Ervaar een unieke ervaring tot je orgasme volgt

Satisfyer Pro & Satisfyer Pro 2 aanbieding

Erotic Treasure heeft een tijdelijke aanbiedingen voor de Satisfyer Pro én de Satisfyer Pro 2 - Next generation. De Satisfyer Pro 2 is in de aanbieding voor €35,95. Vanaf €25,- krijg je bij ons gratis verzendkosten, dus wacht niet langer en bestel de Satisfyer Pro 2!

Satisfyer garantie

Bij de Satisfyer krijg je 15 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dat je verzekerd bent als er fabricagefouten zijn. Dien je klacht in bij Erotic Treasure, zo komen wij samen tot een passende oplossing. Onder fabricagefouten vallen materiaal- en verwerkingsfouten van het product. Gelukkig maken wij dit weinig mee. Mocht het artikel defect zijn geraakt door eigen toedoen, dan valt dit niet onder de garantie.
× Hoe kan ik je helpen?