Resultaat 1–20 van de 162 resultaten wordt getoond

Erotische zwepen

Waardering 0 uit 5
9,95
-26%
-28%
Waardering 0 uit 5
12,95
Waardering 0 uit 5
39,95
Waardering 0 uit 5
12,95
-35%
-25%
Waardering 0 uit 5
89,95
-26%
Waardering 0 uit 5
19,95
-23%

Erotische zwepen

Plaag Veertje – Zwart

Waardering 0 uit 5
9,95
-37%

Realistische dildo's

Dildo met zweep eraan vast

Waardering 0 uit 5
21,95
-44%
Waardering 0 uit 5
49,95
-17%
Waardering 0 uit 5
24,95
Waardering 0 uit 5
16,95

Erotische zwepen

Bad Kitty Flogger – Zwart

Waardering 0 uit 5
14,95
-29%
Waardering 0 uit 5
24,95

Wat is een erotische zweep?

Een erotische zweep, ook wel bekend als een SM zweep, bestaat vaak uit één of meerdere waarmee slaande en zwiepende bewegingen gemaakt worden. Een erotische zweep wordt vaak gebruikt tijdens een rollenspel, waarbij één iemand de controle in handen heeft en de ander een onderdanige rol aanneemt. Degene in controle gebruikt de zweep op de onderdanige door te strelen, kietelen en slaan. Erotische zwepen komen in verschillende vormen en maten en dus ook het effect van de verschillende zwepen kan verschillen.

Voor wie is een erotische zweep bedoeld?

Een erotische zweep wordt vooral in de BDSM wereld gebruikt door degene in controle, oftewel de Dominanten. Vele van ons zullen een Dominant kennen vanuit de film Fifty Shades of Grey. Hierbij is de Dominant streng en hard, en wordt er hardhandig opgetreden. Dit is een veel voorkomende rol in de BDSM wereld waarbij een erotische zweep een van de vele middelen is die gebruikt worden. De Dominant kan de onderdanige straffen wanneer hij of zij niet gewenst reageert op een handeling. Alle plekken die worden geraakt door de zweep, worden steeds gevoeliger waardoor de seks voor de onderdanige nóg intensiever ervaren wordt. Maar een erotische zweep wordt niet alleen gebruikt voor straffen. Een erotische zweep is ook geschikt voor jou als jij in de slaapkamer wat nieuwe dingen wilt proberen. Door de erotische zweep speels en kietelend te gebruiken is het een relatief onschuldige BDSM toy om eens wat nieuws te proberen.

Verschillende erotische zwepen

Er zijn verschillende erotische zwepen op de markt die allemaal een ander effect hebben. Denk hierbij aan de hardheid van de stokken/touwen en het geluid wat de zweep maakt. De gevorderde Dominant heeft vaak meerdere zwepen in huis om het rollenspel af te wisselen. Wij hebben onze verschillende erotische zweep modellen even op een rijtje gezet:

Zweep met één platte strook

Een erotische zweep met één platte strook wordt een crop zweep of single tail zweep genoemd. Deze zwepen zijn vaak gemaakt van leer en geven een hard pets-geluid. De kracht waarmee de pets wordt gecreëerd is onder andere afhankelijk van de lengte van het handvat en het materiaal. Erotic Treasure biedt naast leren zwepen ook metalen zwepen én zwepen met een elektrische shock aan voor de gevorderde gebruiker.

De flogger

Een flogger zweep, ook wel een strokenzweep genoemd, is qua uiterlijk misschien wel de meest bekende zweep voor in de slaapkamer. De zweep heeft meerdere stroken waarmee de Dominant de onderdanige zachtjes kan strelen. Ook voor een harde pets is een flogger geschikt, maar kies dan wel voor een flogger met een lang handvat. Floggers komen in verschillende afmetingen. Hoe meer stroken, hoe groter het oppervlakte wat geraakt wordt. Een flogger met minder stroken voelt feller aan dan een flogger met veel stroken. Door de verschillende mogelijkheden is de flogger een uitstekende zweep om mee te experimenteren.

Zwepen met dildo’s

Voor de gevorderde Dominant die een extra dimensie wilt geven aan het gebruik van een zweep, biedt Erotic Treasure zwepen met dildo aan. De Dominant kan met het flogger gedeelte van de zweep eerst de onderdanige strelen of tikken om het lichaam meer te stimuleren. Daarna kan het handvat van de zweep, de dildo, ingebracht worden in de vagina of in de anus.

Zwepen voor beginners

Voor beginners hebben wij bij Erotic Treasure speciale bondage kits samengesteld. In deze kits zitten verschillende artikelen, waaronder erotische zweepjes. De kits zijn geschikt voor beginners of voor Dominanten en onderdanige die al wat ervaring hebben. Door de verschillende modellen en tools te proberen kun je eenvoudig ontdekken wat voor jou het beste werkt. Wil je als beginner direct voor een zweep gaan? Dan raden wij aan om voor een flogger met korte stroken te kiezen. Hoe korter de stroken en het handvat, hoe minder hard de zweep aankomt. Zo kun je rustig aan de grenzen opzoeken.

Onderhoud erotische zweep

De erotische zwepen van Erotic Treasure zijn gemaakt van verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal is leer. Wanneer de zwepen niet goed onderhouden worden, kunnen ze uitdrogen en scheurtjes vertonen. Om zo lang mogelijk te genieten van de zwepen, geven wij een aantal tips om je zweep te onderhouden.
  • Gebruik bij een leren zweep af en toe ledervet.
  • Laat een natte zweep goed drogen in een koele, geventileerde ruimte.
  • Bewaar je leren zweep in een koele ruimte. Als het leer te warm wordt kan het uitdrogen.
  • Maak je zwepen eens in de zoveel tijd grondig schoon met zadelzeep. Gebruik hierbij eventueel wat water om het te verdunnen. Neem de zweep vervolgens af met een doek en laat de zweep goed drogen voordat je deze weer gebruikt.

Shop voordelig erotische zwepen bij Erotic Treasure

Erotic Treasure biedt een ruim assortiment aan met erotische zwepen. Zo is er altijd een zweepje dat bij jouw wensen past. Bekijk al onze zwepen online óf kom langs in onze winkel in Dordrecht. Weet je niet goed welke zweep je moet kiezen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Veilige en discrete verzending

Bij Erotic Treasure kun je altijd rekenen op een veilige betaalomgeving en 100% discrete verzending.
× Hoe kan ik je helpen?