Resultaat 1–20 van de 114 resultaten wordt getoond

BDSM masker

BDSM maskers

Waardering 0 uit 5
14,95
-24%
Waardering 0 uit 5
12,95
-25%
Waardering 0 uit 5
8,95
Waardering 0 uit 5
7,95
Waardering 0 uit 5
37,95
-24%
Waardering 0 uit 5
12,95
-29%
Waardering 0 uit 5
9,95
-25%
Waardering 0 uit 5
8,95
-39%
Waardering 0 uit 5
7,95
-29%

BDSM masker

Kanten masker Royal

Waardering 0 uit 5
9,95
-24%
Waardering 0 uit 5
12,95
-25%
Waardering 0 uit 5
89,95
-20%
Waardering 0 uit 5
15,95
-33%
Waardering 0 uit 5
9,95

Wat is een bondage masker?

Een bondage masker wordt gebruikt om de ogen te bedekken en je andere zintuigen te prikkelen. Doordat je niets ziet staan je andere zintuigen op scherp en voel je aanrakingen intenser en heftiger. Een bondage masker wordt vaak gebruikt door BDSM’ers, maar is door de laagdrempelige varianten ook zeer geschikt voor beginners.

Verleg je grenzen met een bondage masker

Een bondage masker is zowel voor hem als voor haar bedoeld en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Voor BDSM

Vaak wordt het masker gebruikt tijdens een BDSM-scene. In deze scenes kan het masker verschillende doeleinden hebben. Zo kun je het gebruiken als onderdeel van bondage, maar ook voor de extremere SM-scenes is een masker geschikt.

Controle en prikkelen van de zintuigen

Wanneer een meester of meesteres meer controle wilt over de onderdanige, is een bondage masker een goed middel. Het zicht van de onderdanige is weg waardoor hij of zij volledig moet vertrouwen op de meester / meesteres. In deze gevallen wordt vaak een volledige bondage hood gebruikt in plaats van alleen een oogmasker. Wil je jouw BDSM ervaring naar een hoger level tillen en wil je het bondage masker gebruiken als onderdeel van een SM-scene? Combineer het gebruik van een bondage masker dan met een erotische zweep. Doordat de onderdanige niets ziet, wordt de pijn intenser ervaren.

Animal play

Voor de ervaren BDSM’er onder ons, is animal play waarschijnlijk niets nieuws. Tijdens deze BDSM-scene kruipt de onderdanige in de rol van een dier naar keuze. De meester / meesteres is de baas over het dier en heeft de volledige controle. Bij deze scenes wordt het masker vaak gebruikt in combinatie met een halsband, wat het nog intenser maakt.

Voor de beginner

Als je nieuw bent op het gebied van BDSM of SM is een oogmasker een zeer geschikt bondage masker om samen met je partner te experimenteren. Het is een relatief onschuldige sextoy waarmee je de controle uit handen geeft aan je partner.

Verschillende bondage maskers

Bondage maskers komen in verschillende soorten en maten die allemaal een ander effect hebben.

Oogmaskers

Oogmaskers zijn waarschijnlijk de meest bekende soort bondage maskers. Het masker gaat alleen over de ogen waardoor degene die het draagt niets meer ziet. Hiermee worden de andere zintuigen versterkt. Een oogmasker is zeer geschikt voor beginners.

Bondage hoods

Bondage hoods zijn maskers die over het hele hoofd worden getrokken. Bij een bondage hood is het volledige gezicht bedekt behalve de mond (en soms de ogen) waardoor je onderdanige de meester / meesteres bijvoorbeeld nog oraal kan bevredigen. De meeste hoods kun je openen met een rits aan de achterkant. Een bondage hood wordt vaak gebruikt door de gevorderde BDSM’er. Om de bondage hood naar een hoger level te tillen, zijn er varianten met een halsband waar een ketting aan vast gemaakt kan worden.

Dierenmasker

Een dierenmasker is voor de gevorderde BDSM’er bedoeld die graag in de huid van een dier krijgt. De maskers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een hond, kat of varken.

Schoonmaken bondage masker

Afhankelijk van het soort bondage masker dat je gebruikt, zijn er een aantal manieren om het masker te reinigen. Waar je vooral op moet letten is dat je alleen de buitenkant van het masker met zeep schoonmaakt en niet de binnenkant. Zo voorkom je dat er aan de binnenkant zeeprestjes achter blijven die kunnen gaan irriteren bij de ogen of de mond. Daarnaast mag je een masker nooit in de wasmachine wassen, de meeste materialen zijn hiervoor namelijk niet geschikt.

Shop bondage maskers bij Erotic Treasure

Erotic Treasure biedt zowel online als in de winkel in Dordrecht verschillende soorten bondage maskers aan. Zo is er altijd wat voor jou! Wil je graag advies over het gebruik van de maskers of weet je niet goed welk masker voor jou geschikt is? Je kunt online contact opnemen met onze klantenservice of voor advies langs komen in de winkel.
× Hoe kan ik je helpen?