Hoe kun je het beste voorbereiden op anale sex?

Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft …
Maar in plaats van sterrenstof zijn er genoeg andere middelen die anale sex een stuk gemakkelijker en lekkerder maken. In deze blog geven we je verschillende tips hoe jij je het beste kunt voorbereiden op anale sex?

Hoe kun je je voorbereiden op anale sex?

Belangrijk om te weten is dat anale sex geen pijn hoeft te doen. Een goede voorbereiding haalt een hoop obstakels uit de weg. Ook met anale sex zijn er aantal tips die je niet mag missen.

Begin met jezelf en klein

Zeker in het begin is het belangrijk om klein te beginnen. Neem de tijd en begin met je vingers of een klein sexspeeltje dat bedoelt is voor anale stimulatie. Zo kun je rustig opbouwen en jezelf voorbereiden op grotere sexspeeltjes of het echte werk natuurlijk.

Houd het fris

Anale sex is helemaal niet vies want in het onderste deel van het rectum zit er haast geen fecaal materiaal. Om er zeker van te zijn kun je een anaal douche gebruiken.

Glijmiddel

Ja, glijmiddel is je beste vriend. In tegenstelling tot de vagina produceert de anus geen vocht waardoor het veel minder soepel is. Goede glijmiddel zorgt voor gemakkelijkere penetratie en de sluitspier kan zich gemakkelijker ontspannen.

Bekijk alle glijmiddelen

Just relax!

Nu je een beetje weet wat je kan verwachten en je aan het echte werk wil beginnen kan het toch lastig blijven om de anus te ontspannen. Veel glijmiddel helpt hierbij, maar er zijn nog andere middelen die kunnen helpen, zoals een anaal spray. Een anaal spray verdooft de anaalspier waardoor penetratie een stuk makkelijker wordt.

Bekijk alle anaalsprays

Tip van Erotic Treasure!

De anaalspier ontspant zich net nadat je klaar gekomen bent! Goed moment dus om voorzichtig je anus te stimuleren.

 Blijf praten met elkaar

Een goede communicatie is natuurlijk enorm belangrijk. Praat met je partner en geef aan wat je wel en niet fijn vindt. Daarnaast kun je voorstellen om andere standjes te proberen, zo vind je wat je lekker vindt.

× Hoe kan ik je helpen?