Standje 69, maar dan beter!

Variaties op standje 69

We zijn natuurlijk allemaal wel bekend met ‘soixante neuf’: standje 69! Dat is ook niet zonder reden! Het is hét standje van geven en nemen. Toch kunnen wij ons wel voorstellen dat ook dit standje wel een keer aan vernieuwing toe is. Jij en je partner willen het natuurlijk spannend houden.

Daarom bespreken we in deze blog een aantal geweldige variaties op standje 69!

Variatie 1: Standje 96

We beginnen makkelijk: standje 69 zoals je gewend bent, maar dan andersom! In plaats van dat de vrouw bovenop ligt, ligt de man nu op de vrouw. Zo kunnen jullie, net als normaal, elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen. Doordat de man bovenop ligt, is het mogelijk om het iets ruiger aan te pakken. De man kan stoten met zijn heupen waardoor je ook kunt deepthroaten

Variatie 2: Yoga 69

Voor de tweede variatie op standje 69 is balans en evenwicht heel belangrijk! We noemen het niet voor niets Yoga 69! In plaats van dat zij bovenop gaat liggen, gaat ze voorover gebukt staan met haar billen in zijn gezicht. Deze variant is één van onze favorieten omdat het een fantastisch beeld geeft van elkaar!

Variatie 3: Staande 69

Voor de laatste variant op standje 69 die we gaan bespreken, heeft de man wel wat spierballen nodig. Hij blijft namelijk staan, terwijl hij haar ondersteboven vasthoudt! Klinkt lastig, maar als je het eenmaal doorhebt is het goed te doen! Ook zorg je ervoor dat elkaars geslachtsdelen op de perfecte hoogte zitten voor orale seks! 

Tip: De vrouw kan door haar knieën over zijn schouders te ‘klemmen’ ervoor zorgen dat hij het wat langer kan volhouden!

Blijf nieuwe standjes ontdekken!

En dit menen we echt! Nieuwe seksstandjes ontdekken is spannend, leuk, gezond en zorgt ervoor dat jullie vaker betere seks hebben. Je leert elkaar ontdekken en zorgt ervoor dat jullie seksleven geen ‘saaie’ routine wordt.

Ontdek alle seksstandjes!