”Samen met mijn friend with benefits aan BDSM doen”

SM banaan voor BDSM

Eerst was ik sceptisch over BDSM

Van een vriend kreeg ik de tip. Met de vele bekende films, wist ik er natuurlijk al wel van, maar ik vond het altijd niks voor mij. Dezelfde vriend was heel anders dan mij. Ieder weekend heeft hij wel een andere scharrel en er is vrijwel niks dat hij nog niet heeft geprobeerd. Hij is dan ook regelmatig op seksfeesten te vinden. Al tijden probeert hij mij te overtuigen om een keer mee te gaan. Maar nee, dat is echt totaal niks voor mij. Wel stelde hij mij voor aan een geweldige vrouw die hij ontmoet had op een seksfeest. Precies wat ik zocht; wel de seks, maar geen relatie. Met mijn drukke baan is een relatie niet te onderhouden.
Al een jaartje was ze mijn “friend with benefits” toen mijn maat voorstelde dat ik BDSM met haar moest proberen. “Heel veel vrouwen vinden dat fantastisch” zei hij. “Heb je die volle bioscoopzalen niet gezien bij al die films?” Ja, dat is waar, maar dat is niks voor mij zei ik stug.
We zaten op die middag op het terras en hij zei kom we gaan effe shoppen. Shoppen? “ja” zei hij, “ik zal je wel laten wat er allemaal is”. Een paar minuten later stonden we in een winkel voor sextoys. Nu voelde ik me al helemaal ongemakkelijk om met een kameraad in zo’n winkel te zijn, dat zijn normaal dingen die ik privé hield. Mijn maat niet die is heel open. Hij liet mij van alles zien, handboeien, blinddoeken, zweepjes en ook de heftigere speeltjes. Doordat hij constant bleef aandringen, besloot ik toch maar wat speeltjes te kopen, vooral de voor de hand liggende dingen. Zoals een blinddoek, zweep en handboeien.

Toch om

Thuisgekomen keek ik de eerste weken er niet naar om. Tot ik weer eens afsprak met mijn friend with benifits vriendin. Na heel wat wijntjes zag ze de tas met spullen staan. “Wat is dat nou?” vroeg ze. “Ach, gewoon een domme impuls aankoop” zei ik. Toch keek ze in de tas en keek mij vervolgens glunderend aan. “Proberen?” was haar eerste reactie. Oke, waarom ook niet, dacht ik toen. Ik veranderde mijn mood en bond haar met veel dominantie vast aan bed. Ze kreeg een blinddoek om en we gingen ervoor. Wat was dit geweldig, ik kreeg sensaties die ik eerder nooit had gevoeld en zij genoot zichtbaar meer dan normaal. We durfde steeds steviger en ruiger te gaan. De zweep kwam er bij en we vonden het beide fantastisch.

Echte BDSM fan

Nu een flinke tijd later doen we nog steeds aan BDSM, al gaat het er een stuk ruiger aan toe dan toen we begonnen. Ook draaien we de rollen soms om. Niet iedere keer als we seks hebben doen we het, maar als we soms echt de tijd hebben gaan we helemaal los. Veel informatie haal ik van forums om extra inspiratie op te doen. Maar ook om te kijken hoe je veilig bepaalde dingen kunt uitvoeren. Wat ik precies doe deel ik liever niet, maar het is vrij ruig tegenwoordig…

Wat raad je andere aan met betrekking tot BDSM?

Stap vooral een keer uit je comfort zone. Je hoeft niet gelijk all-the-way te gaan, maar je kunt ook met iets kleins beginnen. Je merkt dan al snel genoeg of het bij je past of helemaal niet. Wie weet vind je ook iets nieuws wat je helemaal geweldig vindt.


Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door de Redactie

Ook een spannend verhaal? Stuur hem in!