Spaar voor spannende kortingen met Erotic Punten! Ontdek ons spaarsysteem.

Realistische dildo

Realistische dildo

In het assortiment van Erotic Treasure vind je verschillende vibrators waaronder de realistische dildo. Deze dildo is een realistische weergave van een echte penis. Anatomisch gevormd en inclusief ballen. Deze realistische dildo is gemaakt van dubbele siliconen waardoor hij zacht maar stevig aanvoelt. Net als een echte penis. De realistische dildo is ook te gebruiken als voorbinddildo met een strap on broekje. Deze dildo is verkrijgbaar in huidskleur en bruin.

Bekijk al onze realistische dildos

Dubbele penetratie

De realistische dildo is ook te koop als dubbele dildo voor dubbele penetratie. De dubbele dildo verwent je zowel vaginaal als anaal en ook deze is als voorbinddildo te gebruiken. De sterke zuignap zorgt ervoor dat je hem op elke gladde ondergrond stevig kunt neerzetten. De dubbele dildo is verkrijgbaar in huidskleur.

Voor koppels

Een andere dubbele realistische dildo is de 45 cm lange dildo met aan twee zijden een eikel in verschillende maten. Met deze dildo kun je solo spelen maar ook samen met je partner. Ideaal voor koppels om samen te gebruiken..