”Opgebiecht: Ik had seks met de schilder!”

Na mijn scheiding zat ik al ruim een jaar in mijn appartement. Het was niet groot, maar ik was blij dat ik het kon kopen. Dicht bij de stad en in een gezellige buurt. Ik had het niet breed dus ik knapte het stap voor stap op. Met mijn twee linkerhanden moest ik alles uitbesteden, wat ook niet echt hielp. Na de keuken en badkamer aangepakt te hebben, waren nu de muren toe aan een verse kleur.

Na scheiding geen seks

Sinds de scheiding had ik al tijden geen seks meer. Ik was er simpelweg niet mee bezig. Het vertrouwen in mannen was weg en ik was erg druk met werken. Natuurlijk masturbeerde ik wel regelmatig, maar behoefte aan seks dacht ik niet te hebben.

Hoe het gebeurde

Tot de dag dat de schilder over de vloer kwam. De eerste keer kwam hij langs om de ruimte op te meten. Toen hij aanbelde en ik de deur opendeed verdwaalde ik al direct in zijn bruine ogen. Rustig en professioneel ging hij het gesprek aan. Ik merkte dat ik het super aantrekkelijk vond, hij wist precies waar hij over praatte. Het geheel zou ongeveer drie dagen in beslag nemen en hij kon de volgende week al aan de slag. In mijn hoofd was ik al lang niet meer bezig met het schilderwerk, maar alleen met mijn gedachtes over hoe aantrekkelijk hij was. We gaven elkaar een hand en met een sterke handdruk zij hij gedag.
De week erop stond hij al vroeg op de stoep. Ik vond het helemaal niet erg om eerder op te staan. Lekkere koekjes en koffie had ik al klaargezet. Die week werkte ik thuis, dus ik had de hele dag het geweldige uitzicht. Al probeerde ik niet te veel op zijn vingers te kijken, had ik moeite mijn ogen van hem af te houden. Rond lunchtijd haalde ik lekkere warme broodjes. In het afgelopen jaar had ik vaker werklui over de vloer, maar zo uitgebreid had ik nog niet eerder voor ze gezorgd. “Zo, hier moet ik vaker komen schilderen” zei hij lachend. “Ja, graag” dacht ik bij mezelf. Het bleek toch wat meer werk dan gedacht en hij maakte de volgende dag aardig wat extra uurtjes. Toen hij klaar was voor die dag zei ik “Nu heb je wel een biertje verdiend toch?”. “Dat kan ik natuurlijk niet afslaan!” zei hij. Samen hebben we aardig wat drankjes gedronken en we vertelde elkaar over elkaars leven.

Het zweet brak me uit

Eerlijk toegegeven: het was niet helemaal mijn type. Desondanks vond ik hem vooral fysiek enorm aantrekkelijk. Met zijn gespierde armen, verfspetters nonchalant over zijn lichaam verspreid en die fantastische ogen kon ik hem nauwelijks weerstaan. De drankjes vlogen er doorheen en ik zag zijn ogen ook steeds vaker langs mijn lichaam gaan. “Hoe ga je eigenlijk naar huis?” vroeg ik met gemeende interesse, hij was namelijk met zijn werk-bus. “Ik pak wel de trein ofzo” reageerde hij nonchalant. Ineens floepte ik het eruit: “Je kunt ook blijven?”. Ik schrok er zelf van. Hij keek me even aan, stond op en pakte mij zo op de mond. Ik voelde de spanning door mijn maag gieren. Met zijn stevige handen zette hij me zo op de tafel. Wild zoenend trokken we de kleren uit.
Wild maar met sensuele passie ging hij mijn hele lichaam af. Het duurde dan ook niet lang voordat ik klaarkwam. Een orgasme zoals ik nog nooit had gehad. Het zweet brak me uit en ik kon niet wachten op ronde twee. Die kwam dan ook, we verhuisde naar mijn bed en wisselde de standjes af. Moe maar voldaan gingen we samen slapen. De volgende ochtend was totaal niet ongemakkelijk. We praatte even kort over de ervaring die we beide fantastisch hadden gevonden. Spraken af dat we het hier ondanks de heerlijke seks wel bij gingen laten en gingen over op de orde van de dag. Nadat hij het laatste schilderwerk had afgemaakt namen we met een omhelzing afscheid.

Seksleven hierna weer helemaal hersteld

Buiten dat we niet elkaars type waren, was dit precies wat ik nodig bleek te hebben. Mijn lichaam was er blijkbaar heel erg aan toe. Mijn seksleven is hierna weer helemaal hersteld. Aan een vaste relatie moet ik nog niet denken, maar ik heb wel vaker dates en one-night stands. De schilder heb ik niet meer gesproken, maar ik denk nog vaak aan de geweldige ervaring en ik ben hem dankbaar dat hij mijn seksleven weer op gang heeft gebracht.


Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door de Redactie

Ook een spannend verhaal? Stuur hem in!