Ongelukje met mijn schoonbroer…

Tumbnail

Een vibrator was niet genoeg

Een paar jaar geleden deed ik het met mijn schoonbroer. We schamen ons beide kapot, maar hebben er geen spijt van! Het was niet dat ik niet van mijn man houd, maar mijn seksdrive is al jaren een stuk hoger dan dat van mijn man. Ook al pak ik regelmatig mijn vibrator erbij, toch mis ik het echte gevoel.

Introvert en ingetogen

Mijn man en ik zijn beide hele introverte personen en spreken weinig uit tegen elkaar. Dit komt omdat we bang zijn elkaar te kwetsen. Alle twee zijn we geen stoere types en kijken altijd eerst de kat uit de boom. De broer van mijn man is precies het tegenovergestelde. Typisch zo’n sociale alleskunner, die altijd druk is met de meest spannende activiteiten. Van bergbeklimmen tot parachutespringen, niks is hem te gek. Met een lieve vrouw en leuke kinderen, lijkt hij het perfecte leven te hebben.

Ik dacht dat ik niet zijn type was

Naar vrouwen zoals ik kijken dit soort mannen niet, dacht ik altijd. Ik was dan ook totaal verrast toen we na wat borreltjes samen in de garage belandde. We moesten even wat spullen pakken, maar dit liep al snel uit de hand. Per ongeluk stootte ik hem aan, waardoor we alle twee vielen. Terwijl hij nog half op me lag zei hij ineens: “Wat heb jij eigenlijk mooie ogen!”. Ik voelde me opvallend goed op mijn gemak en de kriebels gierde door mijn maag. Ik klapte dicht en voor ik het wist boog ik naar hem toe en zoende hem. Ik schrok er zelf van, dit was niet iets dat ik zomaar zou doen. Toch voelde het geweldig. Dat vond hij ook dat merkte ik aan zijn handen, want die gingen over mijn hele lichaam. Al snel schoten de kleren uit en hadden we fantastische seks. Hij raakte precies de juiste plekjes en dat we elk moment betrapt konden worden maakte het nog spannender. Dit was seks zoals ik het nog nooit had gevoeld.

Wel een schuldgevoel

Het schuldgevoel kwam pas toen we weer terug de kamer inliepen waar iedereen was. Via een appje spraken we af dat we het hierbij zouden laten. Er stond voor ons te veel op het spel. Maar we hebben het beide fantastisch gevonden en spijt hadden we daardoor niet.
Nog vaak denk ik aan die dag. Maar een herhaling hoeft van mij niet ik houd te veel van mijn man en ik geef dat liever niet voor lust op…

Stuur jou spannende verhaal anoniem in!

× Hoe kan ik je helpen?