Spaar voor spannende kortingen met Erotic Punten! Ontdek ons spaarsysteem.

Het wordt een hete zomer!

Caliente! Het is tijd voor een hete en bovenal avontuurlijke zomer! De heat vibrators dragen daar zeker aan bij. De G-spot stimulator is waterproof dus perfect voor een spetterende, spannende vakantie. Beleef hete hoogtepunten tijdens heerlijke zomeravonden!

 

Tijd voor een hittegolf

Door de 8 verschillende vibratiefuncties stimuleert de heat vibrator de G-spot als geen ander. Warmte gegarandeerd! Daarnaast heeft de vibrator een unieke heat-functie. Dat stelt jou in staat om het speeltje op te warmen tot een aangename 45º C. Hierdoor ervaar je een levensecht gevoel en een heet hoogtepunt!

Het is een siliconen vibrator die gemakkelijk oplaadbaar is met een magnetische USB-kabel en zorgt voor 90 minuten puur genot! Deze dual next-generation F1 motoren vibreren met een duizelingwekkende 10.000+ omw/min. De vibrators zijn waterproof en extreem stil met een geluid van minder dan 50 dB. Dat is vergelijkbaar met het geluid van een koele zomerbries terwijl jij van een hete, zwoele zomeravond geniet.

Bekijk al onze heat vibrators

Erotic Treasure’s favoriet

De heat-vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zoals bijvoorbeeld de Sunburst. Deze vibrator is één van onze favorieten en is geschikt voor penetratie en clitoraal genot. Als dat niet voor een spetterende zomeravond zorgt… De Sunburst verzenden we gratis en 100% discreet. Als je voor 22:00 besteld heb je hem morgen al in huis!

BEKIJK DIT SEXY SPEELTJE
Sale

Vergeet hem niet in te smeren!

Om extra genot te ervaren met deze rechargeable heating G-spot vibrator wordt het gebruik van glijmiddel aangeraden. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten glijmiddel. Glijmiddel op waterbasis is het meest gebruikt glijmiddel. Deze soort is ook gemakkelijk afwasbaar van de vibrator met toy cleaner en water.

Alles over glijmiddel

Heat vibrators van Erotic Treasure

Heb je vragen over de producten in dit lijstje of een van onze andere 6500 producten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Dordrecht. Wij helpen je graag!

Contact opnemen