Glazen dildo

Glazen dildo

Een glazen dildo, waarom zou jij nou juist voor een glazen dildo kiezen als je ook voor een siliconen dildo kan kiezen? Nou, een glazen dildo heeft een aantal voordelen die andere dildo’s niet hebben. Dus riemen vast, want we leggen het hieronder graag aan je uit!

Waarom een glazen dildo?

Glazen dildo’s hebben een aantal voordelen die siliconen dildo’s niet hebben. We zetten het even op een rijtje voor je.

Stevigheid:
Het glas van onze dildo’s is uit één stuk glas gemaakt en dus super sterk. De kans dat een glazen dildo breekt of versplintert is echt nihil. Dus maak je daar vooral geen zorgen over.

Allergieën:
Huh, allergieën en dildo’s, kan dat? Jazeker! Bij sommige mensen kunnen kunststof dildo’s een allergische reactie oproepen. En ook deze mensen hebben hun behoefte, dus hebben wij een breed assortiment glazen dildo’s.

Uiterlijk:
Naast functionaliteit is het uiterlijk natuurlijk ook heel belangrijk. Dildo’s zijn niet altijd aantrekkelijk, maar glazen dildo’s hebben iets extra’s. In sommige gevallen
lijkt het zelfs een kunstwerk.

Glijmiddel:
Glazen dildo’s kunnen veilig gebruikt worden met elk soort glijmiddel. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere dildo’s. Siliconen glijmiddel kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden met een siliconen dildo.

Bekijk al onze glazen dildo's

Welke glazen dildo’s zijn er?

Glazen dildo’s zijn er in allerlei soorten en maten! Neem hier alvast een kijkje op onze glazen dildo pagina.

Buttplug
In ons assortiment vind je glazen dildo’s die tevens dienst doen als een buttplug. Over multifunctioneel gesproken!

Buttplug met staart
Voor wie van ponyplay houdt hebben we een speciale buttplug met staart. Deze staart kan ook als zweep gebruikt worden.

Anaal dildo
In ons assortiment hebben we ook anaal dildo’s. Deze dildo’s hebben een smalle bovenkant waardoor ze gemakkelijk zijn in te brengen.

Vaginale dildo
Natuurlijk hebben we ook vaginale dildo’s die je helpen om een hoogtepunt te bereiken. Overigens zijn de glazen dildo’s van Chrystalino te gebruiken voor zowel anale als vaginale spelletjes.

Temperature play

Temperature play is het aanpassen van de temperatuur van een sekstoy. Een glazen dildo leent zich hier uitstekend voor. Dus ben jij op zoek naar een ijskoude sensatie of een hele warme avond? Breng dan je speeltje op temperatuur. Hoe doe je dat?

  1. Eerst goed schoonmaken (duhh)
  2. Doe de kraan aan en vindt de temperatuur die jij fijn vindt.
  3. Zodra je de ideale temperatuur hebt gevonden plaats je de dildo onder de kraan totdat hij de juiste temperatuur heeft.
  4. Tijd om aan de slag te gaan!
-29%

Veel gestelde vragen glazen dildo

Nu je alle voordelen kent en deze tekst leest ben je vast al een klein beetje geïnteresseerd in een glazen dildo. Maar toch kan je nog een paar vragen hebben voordat je overstag gaat en er een bestelt. Daarom hebben wij de meeste gestelde vragen alvast beantwoord.

Wat als een glazen dildo valt?

Maak je geen zorgen, een glazen dildo kan tegen een stootje. Het glas is massief, de kans op een breuk is daardoor heel klein. Check na een val nog wel even of de glazen dildo helemaal intact is. Toch schade? Gooi de dildo dan weg. Dit kan je gewoon in een glasbak weggooien. Glazen toys zijn namelijk recyclebaar.

Kan een glazen dildo breken?

Nee een glazen dildo kan niet breken. Tenzij je er met een vrachtwagen overheen rijdt. Dan is de kans aanwezig dat de dildo breekt. Een glazen dildo is de sterkste dildo die je kan kopen. Dus als je van iets ruigere seks houdt is een glazen dildo ideaal.

Kunnen er glassplinters vrijkomen?

Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken. Glazen dildo’s zijn van een speciaal soort glas gemaakt dat niet kan versplinteren. Maar als je de eerste keer heel spannend vindt kan je altijd een condoom om de dildo plaatsen.

Hoe maak je een glazen dildo schoon?

Na alle festiviteiten is het belangrijk om het speeltje goed schoon te maken. Hiervoor zijn verschillende opties.

Optie 1
De simpelste manier om een glazen toy schoon te maken is door de dildo onder de warme kraan te houden en gebruik te maken van een milde zeep. Spoel de zeep goed af zodat er geen zeepresten achterblijven.

Optie 2
Toycleaners zijn je beste vriend. Laat de toycleaner even inwerken op de toy en neem het af met een schone droge doek.

Optie 3
De vaatwasser. Ja, je leest het goed de vaatwasser. Haal de vaatwasser leeg, plaats al je glazen sekstoys in het glazen rek en druk op start.

Belangrijk: Gebruik geen vaatwasblokje! Dit kan zeepresten achterlaten en de PH waarde van je vagina uit balans brengen. Na het wasprogramma plaats je de glazen speeltjes op een droge doek en laat je het drogen. Maak het vooral niet droog met een zachte handdoek. Dit kan namelijk weer pluisjes achterlaten.

Glazen dildo’s van Erotic Treasure

Glazen dildo’s hebben dus een aantal extra voordelen ten opzichte van siliconen dildo’s. Bestel je glazen dildo’s gemakkelijk en discreet in onze webshop. Voor 22:00 besteld is morgen in huis!

Bekijk al onze glazen dildo's

× Hoe kan ik je helpen?