Erectiepillen

Wil je erectiepillen kopen om een nog hardere erectie te krijgen? Zoek niet verder want wij hebben dé erectiepillen die je de avond van je leven gaan bezorgen. Voordat je gaat bestellen wil je wel weten welke erectiepillen er zijn, hoe ze werken en of er risico aan zijn verbonden. Wij beantwoorden al je vragen!

Wat zijn erectiepillen?

Erectiepillen zijn er, zoals de naam al zegt, om een erectie te krijgen. Je krijgt van onze erectiepillen niet alleen een hardere erectie maar ook een langere erectie zodat je het de hele avond vol kunt houden. Belangrijk om te weten is dat erectiepillen niet werken als je niet opgewonden bent.

Wij hebben een breed assortiment erectiepillen. Niet alle erectiepillen zijn namelijk hetzelfde of hebben hetzelfde effect. Zo zijn er pillen die zorgen voor een hardere erectie maar zijn er ook pillen die zorgen voor een langere erectie of zelfs de spermaproductie verhogen.

Hoe werken erectiepillen?  

Erectiepillen zorgen ervoor dat er meer bloed stroomt naar de penis, maar weer moeilijker laat wegstromen. Zo krijg je dus een hardere en langere erectie!

Overigens hebben niet alle erectiepillen hetzelfde effect. Dit verschilt per persoon en aan de erectiepil. Kijk daarom altijd voor gebruik in de bijsluiter.

Erectie crème

Wil je direct aan de slag? Kijk dan eens naar onze erectie crème. Deze crème breng je gemakkelijk aan en zorgt voor direct effect.

Cockring

Een langere en hardere erectie kun je niet alleen krijgen van erectiepillen of erectiecrème. Een cockring zorgt voor hetzelfde effect.

Bekijk al onze cockringen

Verschillende soorten erectiepillen

Er zijn veel verschillende soorten erectiepillen. Je hebt erectiepillen die zorgen voor een hardere erectie of waarvan je een langere erectie krijgt. De maximen pillen bijvoorbeeld zijn 100% effectief. Maar er zijn ook erectiepillen zoals Libido Liquid Men/women waarvan je erg aanhankelijk en opgewonden raakt en je niet meer van elkaar kunt afblijven. Dan heb je ook nog de Meersperma tabletten waarmee je de spermaproductie vergroot.

Risico’s van het gebruik van erectiepillen

Zijn er risico’s aan het gebruik van erectiepillen? Ja die zijn er. Toch hoef je je weinig zorgen te maken. Alle erectiepillen in ons assortiment zijn getest en goedgekeurd. Toch is het belangrijk om een erectiepil niet te gebruiken in combinatie met andere medicatie, alcohol of verdovende middelen. Wanneer je klaar bent om de pil te slikken moet je rekening houden met de mogelijke bijwerkingen zoals:

  • Hoofdpijn
  • Verstopte neus
  • Duizeligheid
  • Hartkloppingen

De bijwerkingen zijn te verminderen door minder sterke pillen te slikken. Heb je twijfels over het gebruik van een erectiepil? Raadpleeg dan je huisarts!

Discrete verzending

Door bij ons te bestellen weet je zeker dat jouw pakketje discreet wordt verzonden en bezorgd. Niemand zal erachter komen wat er in jouw pakketje zit. En heb je voor 22:00 besteld? Dan heb je het de volgende dag al in huis.

Erectiepillen koop je bij Erotic Treasure

Op zoek naar erectiepillen? In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment erectiepillen en andere producten die de spanning in de slaapkamer verhogen. Wil je advies of heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?