”Blessure na anale seks”

Eerst keer anaal ging mis

Seksleven een boost geven op vakantie

Ik was samen met mijn man in Turkije. Na een druk en hectisch jaar keken we ontzettend uit naar deze vakantie. Er is dit jaar veel gebeurd en mijn man en ik groeide hierdoor een beetje uit elkaar. Het seksleven dat ooit zo geweldig was, zakte in elkaar. Veel irritaties waren hiervan het gevolg. Lang heb ik vermoed dat hij zijn behoeftes ergens anders haalde. Toch bleek dit later niet het geval te zijn, hij kon het gewoon niet opbrengen…

Koffer vol seksspeeltjes

De vakantie die we hadden geboekt zou alles weer goed moeten maken. Compleet ontstressen en echt even nergens aan denken. We hadden een all-inclusive hotel geboekt met alles erop en eraan, echt super! Vooraf maakte ik mij nog zorgen dat mijn man ook hier nergens zin in zou hebben. Eenmaal aangekomen bleek dit gelukkig absoluut niet het geval te zijn. Sterker nog, hij had zijn koffer volgeladen met speeltjes! Je wilt niet weten hoe enthousiast ik was toen ik daar achter kwam! Ik had zijn koffer gepakt en hoe hij dit er later nog in heeft gestopt is nog steeds een raadsel, maar klagen doe ik zeker niet.

Eerste keer anaal

De eerste dag was het al gelijk raak, nadat we in de middag even in de zon hadden uitgerust, gingen we even snel douchen. Al snel kroop hij in de douche erbij en hadden we geweldige seks. Maar pas s ’avonds ging het helemaal los… Hij had het bed helemaal versierd met rozenblaadjes en had ook een vibrator klaar gelegd. Hij wist dat ik dat al tijden wilde proberen, maar thuis kwam het er nooit van. Nadat ik heerlijk was klaar gekomen van de luchtdruk vibrator, probeerde hij mij doggy te nemen. We hadden alleen vrij veel gedronken en we waren zachts gezegd lichtelijk dronken. Het penetreren ging steeds ruiger en ruiger. Tot ik hem ineens anaal voelde gaan… Gelukkig had hij vrij veel glijmiddel op zijn penis, maar hij leek het zelf niet in de gaten te hebben. Hij penetreerde namelijk net zo hard door. Erg vond ik het niet want het deed nauwelijks pijn, natuurlijk was het de eerste keer dus het was logisch dat het nog wat strak was. Na een tijdje begon het zelfs extreem lekker te worden, vooral toen ik met de vibrator nog een keer de clitoris erbij pakte. Ik kreeg een orgasme zoals ik het nog nooit had gevoeld…

De ochtend na de anale seks

Moe maar voldaan gingen we slapen. De volgende ochtend zijn we enorm geschrokken. Toen mijn man even ging plassen, riep die “kom kijken, nu!”. Zijn hele penis was blauw! Pijn had hij er niet aan en ondanks dat ik wel voelde wat we gisteravond hadden gedaan, kon ik ook niet zeggen dat het echt pijn deed. Een beetje beschaamd zijn we toen naar de lokale dokter gegaan. Het bleek niks ernstigs en het zou vanzelf over gaan. Het deed geen pijn, dus we hebben de rest van de vakantie nog geweldige seks gehad. Maar voortaan beginnen we iets voorzichter en met meer glijmiddel als we anaal doen. Ook hadden we op de vakantie niet de juiste glijmiddel gebruikt voor anale seks, wat waarschijnlijk niet meehielp.

Wat zou je andere willen meegeven?

Als je anaal wilt proberen begin eerst rustig en zorg dat je je goed inleest. Op die manier kan de ervaring niet alleen extra fijn zijn, maar het kan ook nog eens blessures voorkomen!


Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door de Redactie

Ook een spannend verhaal? Stuur hem in!