”Ik had onverwachts een partnerruil en vond het geweldig!”

Al zeker vijf jaar ben ik samen met mijn vriend. We zijn regelmatig bij zijn vrienden. Zijn vrienden zijn een stuk jonger dan ons en gaan nog vrijwel ieder weekend uit. Sinds ik de dertig gepasseerd ben, heb ik daar totaal geen behoefte meer aan. Dus stelde ik voor zijn vrienden uit te nodigen voor een klein feestje bij ons thuis.

Een rustig borreltje

Gewoon een rustig borreltje, met wat leuke hapjes erbij. Het is een leuke gemengde groep van mannen en vrouwen, of eigenlijk nog jongens en meiden. Doordat ik zelf al heel wat rustiger ben geworden had ik geen eigen vrienden meer. Gelukkig kon ik goed met de meiden uit de groep opschieten. Sommige waren aanhang, maar sommige horen er al vele jaren bij. Ze kennen elkaar al sinds de kleuterklas, dus ik was altijd erg bang of ik er wel tussen zou passen. Gelukkig zijn ze heel open en sociaal en vinden ze het super leuk als er nieuwe gezichten bij zijn. Natuurlijk ben ik al tijden geen nieuw gezicht meer, maar ben ik volledig “ingeburgerd” in de vriendengroep.

Ik smolt ter plekken

Op de avond van de borrel was bijna iedereen aanwezig. Met een groep van bijna tien personen, was het al erg gezellig in onze woonkamer. Toen kwam een goede vriendin uit de vriendengroep binnen met haar nieuwe vriend. Ik keek deze stoere man in de ogen en ik smolt ter plekken. Wat een stuk! Mijn vriend keek me aan en wist gelijk genoeg. Hij is echter totaal geen jaloers type en moest er vooral om lachen. “Je vindt hem knap hé?” zei hij lachend. Ik kon alleen maar instemmend knikken…

Flirterige opmerkingen

De avond vorderde en de meeste stellen gingen naar huis. Totdat we uiteindelijk alleen met het stel overbleven van die knappe man. Er zaten tegen die tijd al aardig wat drankjes in en er vlogen heel wat flirterige opmerkingen heen en weer. Mijn eigen vriend deed net zo erg mee en gaf toe dat hij de vriendin uit zijn groep al jaren fysiek aantrekkelijk vind. Ik weet niet of het door de drankjes kwam, maar ik floepte het er zo uit; “Anders doen we het toch gewoon een keer met elkaar?”. Er werd even hard gelachen en we keken elkaar ongemakkelijk aan. De vriendin van mijn vriend uit de groep nam spontaan het voortouw en nam mijn vriend op de mond. Ik merkte dat ik het stiekem super aantrekkelijk vond om hiernaar te kijken en ik voelde dan ook totaal geen jaloezie.

Met zijn vieren was geweldig!

Ik werd al snel op de mond genomen door die knappe man en voelde zijn handen overal naartoe glijden. Zijn vriendin verplaatste zich naar mij en we raakte elkaar met zijn alle aan op elkaars intieme delen. Het voelen ging al snel over in seks en het ging van soft naar steeds steviger. We wisselde van standjes alsof we dit al jaren deden. Met zijn vieren seks, was echt geweldig! Het begon alweer bijna licht te worden toen we ons weer aankleedde. Vervolgens hebben we nog uitgebreid erover gepraat.

Zeker vaker doen

We besloten dat we vaker met zijn vieren gingen afspreken, maar dat we het de rest van de groep niet wilden vertellen. Ook sprak ik met mijn vriend af dat we het alleen met andere stellen zouden doen als we er allebei waren.


Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door de Redactie

Ook een spannend verhaal? Stuur hem in!