Beste tips om als man je orgasme uit te stellen!

Waar sommige mensen zonder moeite een lange tijd seks kunnen hebben. Zijn sommige (vooral mannen) al snel klaar(gekomen). Onduidelijk is hoeveel mannen precies last hebben van vroegtijdig klaarkomen, doordat het doorgaans als taboe werd gezien om over te praten. Ook verschilt het per persoon wanneer het wordt gezien als vroegtijdig klaarkomen. Gemiddeld houdt een man het tussen de 3 en 10 minuten vol. Er zijn echter ook mannen die het veel langer dan dat kunnen volhouden.

Hoe stel je een orgasme uit als man?

Om te weten hoe een orgasme uitgesteld kan worden is het belangrijk om te weten wat de reden is van het vroegtijdig klaarkomen. Dit kunnen psychische of biologische redenen zijn. Ben je bijvoorbeeld enorm gespannen over het vroegtijdig klaarkomen, dan kan het zo zijn dat je juist eerder klaarkomt. Dit komt omdat je er dan teveel over nadenkt. In dat geval kun je jezelf proberen te trainen door aan andere dingen te denken, dan aan de seks. Al is dat misschien net hetgeen wat je niet wilt doen in de “heat-of-the-moment”. Ook kan het zijn dat je penis simpelweg heel gevoelig is. Waardoor je door de penetratie als snel klaarkomt.

Hulpmiddelen om orgasmes uit te stellen

Gelukkig zijn er meerdere hulpmiddelen die jou kunnen helpen het orgasme uit te stellen. Gebruik je geen condoom? Dan zou je kunnen proberen of het met condoom langer duurt. Wanneer je een condoom kiest met een wat dikkere wand, houdt je het door het verminderde gevoel wellicht langer vol. Gebruik je wel een condoom, maar duurt het alsnog te kort? Dan zijn er ook verschillende condooms beschikbaar met delay gel aan de binnenkant. Zodat je penis lichtelijk verdoofd wordt. Op doktersrecept zijn ook verschillende medicijnen beschikbaar. Hiervoor zul je wel met je klachten naar de dokter moeten gaan en in veel gevallen zal hij adviseren eerst met wat oefeningen en andere tips aan de slag te gaan.

Delay gel of delay spray om orgasmes uit te stellen

Dat is dan ook de reden dat er delay gel en delay spray wordt gemaakt. Met deze orgasme vertragende middelen kun je nog langer genieten. De receptuur verschilt per merk en soort. In veel gevallen werken delay gel en delay spray met een combinatie van glycerine en alcohol om hiermee een licht verdovend effect te behalen.

Het gebruik van delay spray

Delay spray gebruik je door 1 tot 3 “sprays” op je penis te spuiten. Dit maakt de huid van de penis minder gevoelig. Het heeft geen invloed op de intensiteit van je orgasme, doordat het slechts de huid van je penis raakt. Sommige mannen geven zelfs aan dat zij het orgasme intenser ervaren doordat de opbouw langer is.

Het gebruik van delay gel

Delay gel werkt op een vergelijkbare manier. Alleen is dit zoals de naam al zegt geen spray, maar een gel. Deze smeer je goed in op de huid van de penis. Hierdoor wordt de huid net zoals bij de delay spray minder gevoelig.  

 

Auteur:
Redactie Erotic Treasure

× Hoe kan ik je helpen?