Toont alle 8 resultaten

Panthra

Panthra

Panthra is een merk dat stijlvolle sextoys maakt. Panthra maakt alle soorten sextoys. Alle speeltjes worden geleverd met een bijpassende toilettas.


Welke sextoys heeft Panthra?

Panthra koppel vibrator

Deze G-spot vibrator is perfect voor stelletjes die iets nieuws willen doen. Deze toy stimuleert de G-spot & de clitoris. Deze vibrator laat genoeg ruimte over voor penetratie. De nauwe ruimte zorgt voor extra stimulatie en intense vibraties. Bekijk de Panthra koppel vibrator.

Panthra vaginaballetjes

Train je bekkenbodemspieren met de Panthra vaginaballetjes. Door deze spieren te trainen geniet je van meer stimulatie en intensere orgasmes.

Panthra Lipstick vibrator

Wil jij een discreet speeltje dat je overal mee naar toe kunt nemen? Dan gaat er een wereld voor je open met de Panthra lipstick vibrator. Deze stijlvolle sextoy heeft een compact formaat en wordt geleverd met een bijpassend toilettasje.

Panthra wand vibrator

Masseer je lichaam of erogene zone met de Panthra wand vibrator. De kop van de Panthra wand vibrator is flexibel en kan elk plekje op je lichaam bereiken. Er zijn 3 verschillende vibratiestanden met 5 verschillende vibratiesnelheden. De krachtige motor laat je tot een ongekend hoogtepunt komen.

Panthra G-spot vibrator

De Panthra G-Spot vibrator is ontworpen voor een optimale stimulatie van de G-spot. De bovenkant van deze vibrator is gebogen en heeft een stevige, ronde kop. Hiermee kun je feilloos jouw speciale plekje vinden.

Panthra vibrerend eitje met afstandsbediening

Ben je op zoek naar écht iets spannends? Het Panthra vibrerend eitje met afstandsbediening brengt spanning naar een heel nieuw niveau. Ga samen op pad en laat je partner het ei besturen. Geef de controle letterlijk uit handen met de meegeleverde draadloze afstandsbediening. Je partner kan kiezen uit 10 verschillende vibratiestanden. Als alternatief kun je ook kiezen voor de Panthra vibrerende string.
× Hoe kan ik je helpen?