Toont alle 5 resultaten

Leten vibrators

Leten vibrators

Leten heeft een uitgebreid assortiment vibrators. Van een trillend eitje tot meerdere G-spot vibrators, Leten heeft voor iedereen wat leuks in het assortiment.

Waardering 0 uit 5
49,95
Waardering 0 uit 5
49,95
-17%

G-spot Vibrator

Leten – Surge Vibrator

Waardering 0 uit 5
53,95

Leten Nico vibrator

De Leten Nico G-spot vibrator is ontworpen om je G-spot en clitoris te stimuleren. De kop van de vibrator heeft een ovale vorm. Wees niet bang voor ejaculatie, want daar is deze G-spot vibrator voor ontworpen.

Leten Lisa vibrator

De Leten Lisa is de eerste U-spot vibrator. Deze effectieve vibrator heeft een innovatief ontwerp voor de U-spot. Hiermee wordt zowel de G-spot als U-spot tegelijkertijd gestimuleerd. Bij 62% van de dames leidt dit tot ejaculatie (ook wel bekend als squirten).

Leten Sisi vibrator

De Leten Sisi vibrator is een dubbele vibrator. Deze vibrator leidt tot intens aangename sensaties. Geniet van vaginale multifrequente trillingen en externe trillingen op de clitoris tegelijkertijd. Bereik een top climax met de Leten Sisi vibrator!

Leten Sara vibrator

De Leten Sara vibrator heeft 3 motoren. 2 van de motoren zitten in de oortjes van de vibrator. Hiermee heb je dus dubbel de fun. De krachtige motoren in de oortjes en de vibrator zelf stimuleren zowel de vagina als de clitoris.
× Hoe kan ik je helpen?