Toont alle 6 resultaten

Jil Vibrators

Jil Vibrators

Jil heeft een uitgebreid assortiment aan fijne sextoys. Van reguliere vibrators tot G-spot vibrators, Jil heeft voor ieder wat wils.

Normale cockringen

Jil Harper Cockring – Zwart

Waardering 0 uit 5
59,95
-38%
Waardering 0 uit 5
49,95
-30%

Clitoris & tepels

Jil Sasha Vibrator – Roze

Waardering 0 uit 5
69,95
-41%
Waardering 0 uit 5
49,95
-38%
Waardering 0 uit 5
49,95
-30%

Waterproof vibrators

Jil Sasha Vibrator – Zwart

Waardering 0 uit 5
69,95

Jil anaal vibrators

De Jil Noah is een zorgvuldig ontworpen anale vibrator. De multifunctionele vibrator is geschikt om anaal of vaginaal in te brengen. Je kunt hem ook gebruiken als anale ketting. De Jil Noah is gemaakt van silicone. De zachtheid en eindeloze flexibiliteit zorgen dat de Jil Noah vibrator zich aanpast aan je lichaam.

Jil cockring

De Jil Harper is een soepele cockring die met uiterste precisie is ontworpen. De Jil Harper is een vibrerende cockring. Tijdens de sex zorgt de top van de cockring voor stimulatie van de clitoris (zelfs onder water).

Jill buttplug

De Jil Adrian is een luxe sextoy die zich aanpast aan je lichaamsvorm. De Jil Adrian heeft een soepele punt die afgerond is in peervorm. Bereik adembenemende hoogtepunten met deze buttplug. De buttplug is comfortabel in- en uit te brengen. De buttplug is gemaakt van ultraflexibel silicone en is ook geschikt om te gebruiken als cockring.
× Hoe kan ik je helpen?