Resultaat 1–20 van de 218 resultaten wordt getoond

Anaal Glijmiddel

Anale glijmiddel

Anale glijmiddel zorgt voor een fijnere, comfortabelere en meer opwindende ervaring. Zeker bij anale sex is het belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken. De wrijving bij anale sex is heftiger dan bij vaginale sex, ons glijmiddel zorgt ervoor dat het een stuk soepeler gaat. Begin met het genieten van anale sex door een van onze glijmiddelen!

-29%
Waardering 5.00 uit 5
24,95
-48%
Waardering 0 uit 5
12,95
Waardering 0 uit 5
6,95
-43%
Waardering 0 uit 5
29,95
-25%
Waardering 0 uit 5
29,95
-24%
-50%
Waardering 0 uit 5
9,95
-21%
Waardering 0 uit 5
21,95
-18%
Waardering 0 uit 5
26,95
-22%
Waardering 0 uit 5
34,95
-23%
Waardering 0 uit 5
30,95
Waardering 0 uit 5
5,95

Beste glijmiddel voor anaal

Het beste glijmiddel voor anale sex is natuurlijk wat je persoonlijke voorkeur heeft. Zo bestaat er glijmiddel op siliconenbasis en op waterbasis. De verschillen tussen deze 2 glijmiddelen leggen wij hier uit.

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel op siliconenbasis is geschikt voor ieder huidtype. Het heeft verzorgende eigenschappen en kan ook onderwater gebruikt worden. Dit type glijmiddel droogt minder snel uit wat het ook direct geschikt maakt voor een massage voor je partner. Ben je alleen? Dan is het ook ideaal om een sextoy makkelijker te gebruiken. Wij adviseren de Pjur glijmiddel op siliconenbasis voor jouw anale avontuur https://erotictreasure.nl/nieuwe-producten/pjur-original-glijmiddel/

Glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis droogt sneller op dan glijmiddel op siliconenbasis. Tóch zijn een paar druppels genoeg voor een soepele en comfortabele sex ervaring. Glijmiddel op waterbasis geeft geen vlekken op kleding of op het dekbed. Ideaal als je het ons vraagt 😉 Glijmiddel op waterbasis is in de meeste gevallen smaakloos, waardoor het voor sommige ideaal is om hiermee hun partner oraal bevredigen. Wij adviseren de Pleasure Glide anale glijmiddel op waterbasis.

Vaseline als anaal glijmiddel

Wij hebben meerdere horrorverhalen gehoord waarbij vaseline wordt gebruikt als glijmiddel voor anale sex. Dit raden wij altijd ten strengste af! Vaseline is vettig, niet goed uitsmeerbaar en zal de anale ervaring niet verbeteren. Naast de fysieke ongemakken, kan het ook lelijke vlekken op je bed en/of kleding achterlaten. Gebruik altijd anale glijmiddel uit het assortiment van Erotic Treasure.

Anaal zonder glijmiddel

Kun je anale sex hebben zonder glijmiddel? Dat kán zeker, maar vooral voor de beginners raden wij dit altijd af. Met anale sex moet je altijd rustig beginnen, daar helpt glijmiddel zeker bij. Zorg dat jij en je partner allebei relaxt zijn en er klaar voor zijn. Bekijk ons assortiment anale glijmiddel om optimaal te genieten van anale sex.
× Hoe kan ik je helpen?